Vásárlás Stylisttal

Közös vásárlásunk során segítek Neked kiválasztani a legszebb darabokat, hogy 100%-ig biztos lehess a választásaidban.

Prémium Gardróbépítés

A segítségemmel megvalósíthatod a tökéletes elegáns gardróbodat, garantáltan a lehető leggyorsabban.

u

Részt vettél a 4+1 faktoros Komplex Stílustanácsadáson, de mégsem tudod, hogy mihez kezdj a megszerzett információkkal?

u

Most már tudod, mit kéne megvenned, de mégsem vagy biztos a saját megítélésedben?

u

Vagy csak jólesne egy hozzáértő szem segítsége?

Ezekkel a szolgáltatásokkal még közelebb tudlak vezetni a cél felé, ami nem más, mint hogy Te is kifinomult, elegáns megjelenésű Hölggyé válj.

Vásárlás Stylisttal

Ha már nem bíznád magad a barátnőd vagy az anyukád ítéletére, akkor helyettük hadd kísérjelek el én a következő vásárlásodra. Gyorsabban és hatékonyabban szerezhetjük be a számodra legelőnyösebb darabokat, és a jelenlétemben nem kell attól tartanod, hogy olyat veszel, ami később kihasználatlanul lóg majd a szekrényedben.

Csak Budapest belvárosában* elérhető.

2 órás vásárlás:

bruttó 30 000 Ft

+ minden megkezdett óra:

bruttó + 10 000 Ft

*Előre egyeztetve választható lehetőségek: Váci utca, Andrássy út, Aréna Pláza, Westend, Corvin Pláza, Mammut, Mom park, Allee

Prémium Gardróbépítés

Nincs időd vásárolgatni vagy egyszerűen csak utálod az egészet? Biztosra mennél egy szakember segítségével? A teljes elegáns átváltozás a cél, és készen állsz egy teljesen új, kifinomult és koherens gardrób kialakítására?

Ez a prémium szolgáltatás arról szól, hogy egy előre egyeztetett koncepció, majd egy pontosan kialakított terv mentén összeállítom a tökéletes gardróbodat különböző internetes áruházakból, minden darabból 3-3 opciót kiválasztva. Ezeket megrendelem, és neked csak nálam kell felpróbálnod őket az egyeztetett időpontban, kényelmes körülmények között, hatékony módon. Ezt válaszd,  ha a legjobb termékeket szeretnéd a lehető leggyorsabban.

A fenti szolgáltatások kizárólag akkor érhetőek el számodra, ha részt vettél a 4+1 faktoros Komplex Stílustanácsadáson is, hiszen itt az akkor elvégzett elemzés eredményeit valósítjuk meg a gyakorlatban, ezért az előbbi elengedhetetlen a minőségi élményhez.

Ha még nem vettél volna részt a Stílustanácsadáson, jelentkezz most!